Letalska karta Leti Ceneje:
Letalska karta Leti Ceneje:

Najugodnejše letalske za Sarajevo

Poceni leti v Beograd; letalske karte Srbija

Zakaj obiskati Sarajevo?

Sarajevo – mesto, v katerem se križajo kulture

Če vas zanima pestra zgodovina, hkrati pa si želite zabave in občutka domačnosti, je Sarajevo kot nalašč za vas. Spoznajte sodobno prestolnico z živahnim kulturnim utripom, ki je po zadnji vojni že dobila novo, moderno podobo. Poletite z nami!

V Sarajevo na sprehod skozi zgodovino

Zgodovino starodavnega mesta in prebivalcev lahko spoznate v različnih muzejih. Nadvse zanimiv je muzej Tunel, ki so ga sarajevčani v času zadnje vojne izkopali pod hišo v predmestju in na ta način poskrbeli za oskrbo s hrano. Sprehodite se čez Latinski most, kjer se je leta 1914 odvil atentat na nadvojvodo Franca Ferdinanda. Med številnimi verskimi stavbami ne spreglejte Begove Džamije, ki je ena največjih in najlepših v regiji.

Sarajevo za gurmane

Obisk Sarajeva ne more miniti brez sprehoda po Baščaršiji – stari tržnici iz 16. stoletja, ki s prijaznimi trgovinicami in tradicionalnimi gostilnami ter kavarnicami v svoje naročje vabi obiskovalce z vsega sveta. Na Baščaršiji lahko poskusite pristni burek in druge slane pite, čevapčiče v lepinji, za povrh pa še jogurt in za piko na i baklave ali tufahijo. Privoščite si tudi pravo turško kavo, skuhano na tradicionalen način v džezvi in postreženo v fildžanu.

Sarajevo za ljubitelje filma

Že vse od konca zadnje vojne, Sarajevo v svoje naročje privablja tudi ljubitelje filma z vsega sveta, ki se avgusta družijo na Sarajevskem filmskem festivalu.

Sarajevo za ljubitelje narave

Nedaleč od mesta, ob izviru Vrelo Bosne, se v čudovitem parku lahko nadihate svežega zraka. V zimskih mesecih lahko smučarji uživate tudi na 30 km oddaljeni Jahorini – prizorišču zimskih olimpijskih iger leta 1984 z nepozabno maskoto Vučkom. Če le najdete čas, pa dan preživite v približno 70 km oddaljenem srednjeveškem mestu Mostar, ki je najbolj znano po slikovitem Starem mostu na Neretvi.

Na potovanju v Sarajevo ne spreglejte:

  • Baščaršija: stari del mesta s tlakovani ulicami in neštetimi trgovinicami, kjer se križajo vere in kulture.
  • Latinski most: prizorišče atentata na nadvojvodo Fernaca Ferdinanda, ki je bil povod za začetek 1. sv. vojne.
  • Svrzina hiša: najlepši ohranjeni primerek hiše premožme muslimanske družine iz 18. stoletja.
  • Muzej Tunel: 800 metrov dolg tunel, ki je v času zadnje vojne povezoval mesto z zunanjim svetom.
  • Begova džamija: biser srednjeveške otomanske arhitekture iz 16. stoletja.
  • Mestna hiša: kasneje Narodna in univerzitetna knjižnica, nekdaj najbolj reprezentativna stavba iz časa Avstro-Ogrske, ki je zgorela leta 1992.
  • Ulica Ferhadija: glavna nakupovalna in sprehajalna ulica v Sarajevu. Na koncu ulice gori večni ogenj v spomin na žrtve 2. svetovne vojne.
  • Sarajevske vrtnice: z rdečo barvo zalite vdolbine, ki so jih na pločnikih pustile granate v času zadnje vojne.

Zadnjih 5: Sarajevo

Žal ni nobenih starejših objav

Dodatno prihrani pri nakupu letalske karte v Sarajevo

Letalske karte v Sarajevo lahko kupite še ceneje v kolikor jo kupite z našim iskalnikom letalske karte [ iskalnik letalske karte ]. Iskalnik Leti Ceneje je namenjen primerjavi cen letalske vozovnice med različnimi ponudniki, saj lahko isto karto na iste datume ponekod precej preplačate. Po naših ocenah se cene lahko spreminjajo tudi do 20%.

Poceni potovati in ugodno v Sarajevo

Ali iščete letalske karte v Sarajevo? Iskalnik Leti Ceneje enostavno, hitro in zastonj poišče vaše lete v Sarajevo oz do vaše priljubljene destinacije. Iskanje letalskih vozovnic z našim iskalnikom ne more biti lažje. Z našim iskalnikom primerjate različne ponudnike, kjer vsak nadaljnjo primerja na stotine letalskih družb. Primerja cene na tisoče destinaciji po svetu in tako poišče najcenejše letalske karte do Sarajeva za vaše želene termine oz. datume. Vse to s samo nekaj kliki.

Iskanje je hitro in enostavno. Najpomembnejše pa je, da je uporaba popolnoma zastonj. Primerjajte in poiščite poceni letalske karte tudi na druga letališča v Bosno ali pa iskanje razširite na več odhodnih letališč. Kajti fleksibilnost vam lahko znatno poceni lete. Primerjajte lahko tudi nizkocenovne lete v Sarajevo saj je večina nizkocenovnih letalskih družb vključenih v iskanje. Za nakup avionske vozovnice enostavno izberite letalsko družbo ali pa priljubljeno agencijo. V kolikor ste fleksibilni pri vaših odhodih pa priporočamo iskalnik Skyscanner ali Kiwi. Poiščite najcenejše termine v mesecu za lete v Bosno.

Izkoristite tudi popuste na namestitve, ki jih ponuja stran Leti Ceneje. Poleg poceni letalske karte v Sarajevo si lahko zagotovite tudi poceni namestitev. Pri rezervaciji hotela nikoli ne plačate nobene provizije. Popust za booking ali airbnb pa si pridobite na naših povezavah. Z rezervacijo hotelske sobe boste še dodatno prihranili.

Ko najdete najugodnejše letalske karte z iskalnikom Leti Ceneje lahko brezskrbno opravite nakup. Prednosti našega iskalnika so, da lahko lete hitro primerjate med različnimi agencijami in vedno potujete najceneje! Ko ste izbrali vaš poceni let v Sarajevo, si rezervirajte tudi prevoz na letališče. Tako kot letalske karte so tudi prevozi cenejši, če se jih kupi prej. Leti Ceneje vam ponuja popuste za prevoz na letališče. Poceni prevoz na letališče si zagotovite na naši strain kjer boste našli kodo za popust za GoOpti in kodo za popust za prevoz na letališče z EasyDrive.

Znamenitosti v mestu Sarajevo lahko enostavno poiščete z uporabo najrazličnejših vodičev ali spletnih strain. Priporočamo vam nakup vodnika Lonely Planet za celotno regijo, preverite ali je mogoče dobiti tudi Lonely Planet tudi za specifično mesto kamor potujete.

Za brezskrbno potovanje v državi pa si uredite tudi zavarovanje za tujino. Pri nas imamo veliko ponudnikov zavarovanja za tujino. Poleg terminskega se lahko zavarujete tudi za celo leto, kar priporočamo vsem malo bolj resnim popotnikom.

V kolikor želite poceni potovati se obrnite na nas in vam pripravimo nasvete kako poceni potovati. Poleg nasvetov vam lahko posredujemo tudi naše kontakte in tako boste po svetu še ceneje potovali. Za še boljše doživetje vašega potovanja pa preglejte tudi ponudbe lokalnih vodnikov, ki vam bodo še dodatno razložili dejstva o destinaciji in vam pomagali poceni potovati.

+ ZAVRNITEV ODGOVORNOSTI

Cene so dokončne in vključujejo vse davke in pristojbine, vključno s pristojbinami za plačilo za najcenejše običajno plačilno sredstvo (ki se lahko razlikuje glede na ponudnika). Zaračunajo se lahko dodatni stroški za druge vrste plačila, prtljago, obroke, povezavo WLAN ali druge dodatne storitve. Podatki o cenah, razpoložljivosti in potovanjih niso obvezujoči ter se lahko spremenijo ali zanje začnejo veljati dodatni pogoji. Pred rezervacijo pri ponudniku storitev preverite točnost podatkov o cenah in pogojih. Informacije so zgolj informativne narave in vsako odgovornost v povezavi z napakami ali drugimi nevšečnostmi pri nakupu ali rezervaciji preko ustvarjenih povezav zavračamo. Prepričajte se o točnosti letov, letalskih družb, datumov pred nakupom letalske karte ali pred katerokoli drugo rezervacijo. Iskalnik Letalskih kart leti ceneje služi kot pomoč pri iskanju letov in ni rezervacijski sistem. Prav tako spletna stran Leti Ceneje ne prodaja letalskih kart, letalske karte si kupite sami preko agencije oz. povezave katero izberete. Prav tako ne odgovarjamo v primeru, ko bi vam iskalnik pripravil napačne letalske karte. Zavračamo kakršnokoli odgovornost, ki bi nastala zaradi napačnega delovanja iskalnika. Pri nakupu letalske karte se sklene pogodba med kupcem in prodajalcem, ki v nobenem primeru ni Leti Ceneje, zato si podrobno preberite splošne pogoje poslovanja pri ponudniku pri katerem kupujete letalske karte ali pa druge storitve/produkte.