Letalska karta Leti Ceneje:
Letalska karta Leti Ceneje:

Letalske karte iz Zagreba z letalsko družbo Ryanair

Najugodnejše letalske karte iz Zagreba

Zadnjih 5:

Cape Town letalske karte, Južna Afrika 363 € September 17, 2021

Cape Town, Južna Afrika - letalske karte za 363 €

Odhod iz: Amsterdam
Destinacija: Cape Town
Cena: 363 €
Objava: September 17, 2021
Phuket letalske karte, Tajska 385 € September 17, 2021

Phuket, Tajska - letalske karte za 385 €

Odhod iz: Amsterdam
Destinacija: Phuket
Cena: 385 €
Objava: September 17, 2021
Mexico City letalske karte, Mehika 389 € September 17, 2021

Mexico City, Mehika - letalske karte za 389 €

Odhod iz: Madrid
Destinacija: City
Cena: 389 €
Objava: September 17, 2021
Bangkok letalske karte, Tajska 343 € September 17, 2021

Bangkok, Tajska - letalske karte za 343 €

Odhod iz: Oslo
Destinacija: Bangkok
Cena: 343 €
Objava: September 17, 2021
Budimpešta letalske karte, Madžarska 16 € September 17, 2021

Budimpešta, Madžarska - letalske karte za 16 €

Odhod iz: Rim
Destinacija: Budimpešta
Cena: 16 €
Objava: September 17, 2021

Dodatno prihrani pri nakupu letalske karte iz Zagreba

Letalske karte iz Zagreba lahko kupite še ceneje v kolikor jo kupite z našim iskalnikom letalske karte [ iskalnik letalske karte ]. Iskalnik Leti Ceneje je namenjen primerjavi cen letalske vozovnice med različnimi ponudniki, saj lahko isto karto na iste datume ponekod precej preplačate. Po naših ocenah se cene lahko spreminjajo tudi do 20%.

Poceni potovati in ugodno iz Zagreba

Ali iščete letalske karte iz Zagreba? Iskalnik Leti Ceneje enostavno, hitro in zastonj poišče vaše lete iz Zagreba oz do vaše priljubljene destinacije. Iskanje letalskih vozovnic z našim iskalnikom ne more biti lažje. Z našim iskalnikom primerjate različne ponudnike, kjer vsak nadaljnjo primerja na stotine letalskih družb. Primerja cene na tisoče destinaciji po svetu in tako poišče najcenejše letalske karte iz Zagreba za vaše želene termine oz. datume. Vse to s samo nekaj kliki.

Iskanje je hitro in enostavno. Najpomembnejše pa je, da je uporaba popolnoma zastonj. Primerjajte in poiščite poceni letalske karte tudi na druga letališča iz Hrvaške ali pa iskanje razširite na več odhodnih letališč. Kajti fleksibilnost vam lahko znatno poceni lete. Primerjajte lahko tudi nizkocenovne lete iz Zagreba saj je večina nizkocenovnih letalskih družb vključenih v iskanje. Za nakup avionske vozovnice enostavno izberite letalsko družbo ali pa priljubljeno agencijo. V kolikor ste fleksibilni pri vaših odhodih pa priporočamo iskalnik Skyscanner ali Kiwi. Poiščite najcenejše termine v mesecu za lete iz Hrvaške.

Izkoristite tudi popuste na namestitve, ki jih ponuja stran Leti Ceneje. Poleg poceni letalske karte iz Zagreba si lahko zagotovite tudi poceni namestitev. Pri rezervaciji hotela nikoli ne plačate nobene provizije. Popust za booking ali airbnb pa si pridobite na naših povezavah. Z rezervacijo hotelske sobe boste še dodatno prihranili.

Ko najdete najugodnejše letalske karte z iskalnikom Leti Ceneje lahko brezskrbno opravite nakup. Prednosti našega iskalnika so, da lahko lete hitro primerjate med različnimi agencijami in vedno potujete najceneje! Ko ste izbrali vaš poceni let iz Zagreba, si rezervirajte tudi prevoz na letališče. Tako kot letalske karte so tudi prevozi cenejši, če se jih kupi prej. Leti Ceneje vam ponuja popuste za prevoz na letališče. Poceni prevoz na letališče si zagotovite na naši strain kjer boste našli kodo za popust za GoOpti in kodo za popust za prevoz na letališče z EasyDrive.

Znamenitosti v mestu lahko enostavno poiščete z uporabo najrazličnejših vodičev ali spletnih strain. Priporočamo vam nakup vodnika Lonely Planet za celotno regijo, preverite ali je mogoče dobiti tudi Lonely Planet tudi za specifično mesto kamor potujete.

Za brezskrbno potovanje v državi pa si uredite tudi zavarovanje za tujino. Pri nas imamo veliko ponudnikov zavarovanja za tujino. Poleg terminskega se lahko zavarujete tudi za celo leto, kar priporočamo vsem malo bolj resnim popotnikom.

V kolikor želite poceni potovati se obrnite na nas in vam pripravimo nasvete kako poceni potovati. Poleg nasvetov vam lahko posredujemo tudi naše kontakte in tako boste po svetu še ceneje potovali. Za še boljše doživetje vašega potovanja pa preglejte tudi ponudbe lokalnih vodnikov, ki vam bodo še dodatno razložili dejstva o destinaciji in vam pomagali poceni potovati.

+ ZAVRNITEV ODGOVORNOSTI

Cene so dokončne in vključujejo vse davke in pristojbine, vključno s pristojbinami za plačilo za najcenejše običajno plačilno sredstvo (ki se lahko razlikuje glede na ponudnika). Zaračunajo se lahko dodatni stroški za druge vrste plačila, prtljago, obroke, povezavo WLAN ali druge dodatne storitve. Podatki o cenah, razpoložljivosti in potovanjih niso obvezujoči ter se lahko spremenijo ali zanje začnejo veljati dodatni pogoji. Pred rezervacijo pri ponudniku storitev preverite točnost podatkov o cenah in pogojih. Informacije so zgolj informativne narave in vsako odgovornost v povezavi z napakami ali drugimi nevšečnostmi pri nakupu ali rezervaciji preko ustvarjenih povezav zavračamo. Prepričajte se o točnosti letov, letalskih družb, datumov pred nakupom letalske karte ali pred katerokoli drugo rezervacijo. Iskalnik Letalskih kart leti ceneje služi kot pomoč pri iskanju letov in ni rezervacijski sistem. Prav tako spletna stran Leti Ceneje ne prodaja letalskih kart, letalske karte si kupite sami preko agencije oz. povezave katero izberete. Prav tako ne odgovarjamo v primeru, ko bi vam iskalnik pripravil napačne letalske karte. Zavračamo kakršnokoli odgovornost, ki bi nastala zaradi napačnega delovanja iskalnika. Pri nakupu letalske karte se sklene pogodba med kupcem in prodajalcem, ki v nobenem primeru ni Leti Ceneje, zato si podrobno preberite splošne pogoje poslovanja pri ponudniku pri katerem kupujete letalske karte ali pa druge storitve/produkte.