Letalska karta Leti Ceneje:
Letalska karta Leti Ceneje:

Najugodnejše letalske za Prištino

Poceni leti v Prištino; letalske karte Priština, Kosovo

Zakaj obiskati Prištino?

Priština – ko se staro sreča z novim

Mošeja iz srednjega veka ali pa nenavadna Univerzitetna knjižnica iz 20. stoletja. Priština ostaja mesto kontrastov med starim in novim. Presenečeni boste nad živahnim vzdušjem, gostoljubnostjo domačinov in kakovostjo gostinskih storitev. Poletite z nami v glavno in največje mesto Republike Kosovo.

Priština za mestne popotnike

Mesto boste z lahkoto obvladali peš. Ogled začnite pred velikanskih kipom Billa Clintona na istoimenskem bulevarju. Sprehodite se mimo univerze do Grand hotela in se ustavite pred Skenderbergovim spomenikom ter novo vladno palačo. Zgodovino mesta boste spoznali v starem predelu, kjer stojijta srednjeveški džamiji in tržnica. Če bi radi iz Prištine prinesli domov nekaj za spomin, naj vam namignemo, da so bili Albanci od nekdaj znani po srebrnih izdelkih.

Priština za sprostitev in zabavo

Prebivalci Prištine so izredno prijazni, Priština pa nadvse živahno mesto. Če vam čas ne predstavlja ovire, se ustavite v eni od mnogih kavarnic in skupaj z domačini uživajte v skodelici odlične kave z mlekom. Za kosilo si privoščite okusne jedi z žara iz jagnetine. Zvečer se življenje preseli na ulice in promenade in v številne bare ali nočne klube, kjer zabava ob domačem pivu in druženje trajata pozno v noč.

Priština kot baza za ogled Kosova

Povzpnite se na Gazimestan, 25 metrov visok spomenik znamenite Kosovske bitke, zgrajen v obliki srednjeveškega stolpa. Obiščite Samostan Gračanica, enega najlepših srednjeveških samostanov. Ali pa si oglejte mesto Peja z naravnimi znamenitostimi v svoji okolici in Prizren – kosovski biser z bogato kulturno zgodovino in številnimi spomeniki.

Na potovanju v Prištini ne spreglejte:

  • Čaršijška ali Taš džamija: najstarejša stavba v Prištini, zgradil jo je turški sultan Bajazit v 14. stoletju.
  • Carska džamija: zgradil jo je turški sultan Mehmed Fatih v 15. stoletju.
  • Emindžika: tipična orientalska hiša premožne družine iz 19. stoletja.
  • Univerzitetna knjižnica: Impresivna stavba s 73 kupolami, zgrajena leta 1982, je videti kot bi bila zgrajena iz velikanskih lego kock, prekritih z mrežo.
  • Bulevard Billa Clintona: v zahvalo za pomoč pri končanju zadnje vojne, so v mestu leta 2009 postavili velik spomenik nekdanjemu ameriškemu predsedniku in po njem poimenovali ulico.
  • Skenderbergov spomenik: konjeniški spomenik albanskemu heroju iz 15. stoletja ponosno stoji pred Parlamentom.
  • Bazar: Najbolj živahen del Prištine s tipičnim vzdušjem balkanskih tržnic, ki ponujajo vse od sadja in zelenjave do avtomobilskih rezervnih delov.
  • Park Germia: priljubljeno zbirališče družin in mladih na obrobju mesta, ki se poleti radi osvežijo v velikem zunanjem bazenu ali spočijejo v senci dreves.

Zadnjih 5: Priština

Žal ni nobenih starejših objav

Dodatno prihrani pri nakupu letalske karte v Prištino

Letalske karte v Prištino lahko kupite še ceneje v kolikor jo kupite z našim iskalnikom letalske karte [ iskalnik letalske karte ]. Iskalnik Leti Ceneje je namenjen primerjavi cen letalske vozovnice med različnimi ponudniki, saj lahko isto karto na iste datume ponekod precej preplačate. Po naših ocenah se cene lahko spreminjajo tudi do 20%.

Poceni potovati in ugodno v Prištino

Ali iščete letalske karte v Prištino? Iskalnik Leti Ceneje enostavno, hitro in zastonj poišče vaše lete v Prištino oz do vaše priljubljene destinacije. Iskanje letalskih vozovnic z našim iskalnikom ne more biti lažje. Z našim iskalnikom primerjate različne ponudnike, kjer vsak nadaljnjo primerja na stotine letalskih družb. Primerja cene na tisoče destinaciji po svetu in tako poišče najcenejše letalske karte do Prištine za vaše želene termine oz. datume. Vse to s samo nekaj kliki.

Iskanje je hitro in enostavno. Najpomembnejše pa je, da je uporaba popolnoma zastonj. Primerjajte in poiščite poceni letalske karte tudi na druga letališča na Kosovo ali pa iskanje razširite na več odhodnih letališč. Kajti fleksibilnost vam lahko znatno poceni lete. Primerjajte lahko tudi nizkocenovne lete v Prištino saj je večina nizkocenovnih letalskih družb vključenih v iskanje. Za nakup avionske vozovnice enostavno izberite letalsko družbo ali pa priljubljeno agencijo. V kolikor ste fleksibilni pri vaših odhodih pa priporočamo iskalnik Skyscanner ali Kiwi. Poiščite najcenejše termine v mesecu za lete na Kosovo.

Izkoristite tudi popuste na namestitve, ki jih ponuja stran Leti Ceneje. Poleg poceni letalske karte v Prištino si lahko zagotovite tudi poceni namestitev. Pri rezervaciji hotela nikoli ne plačate nobene provizije. Popust za booking ali airbnb pa si pridobite na naših povezavah. Z rezervacijo hotelske sobe boste še dodatno prihranili.

Ko najdete najugodnejše letalske karte z iskalnikom Leti Ceneje lahko brezskrbno opravite nakup. Prednosti našega iskalnika so, da lahko lete hitro primerjate med različnimi agencijami in vedno potujete najceneje! Ko ste izbrali vaš poceni let v Prištino, si rezervirajte tudi prevoz na letališče. Tako kot letalske karte so tudi prevozi cenejši, če se jih kupi prej. Leti Ceneje vam ponuja popuste za prevoz na letališče. Poceni prevoz na letališče si zagotovite na naši strain kjer boste našli kodo za popust za GoOpti in kodo za popust za prevoz na letališče z EasyDrive.

Znamenitosti v mestu Priština lahko enostavno poiščete z uporabo najrazličnejših vodičev ali spletnih strain. Priporočamo vam nakup vodnika Lonely Planet za celotno regijo, preverite ali je mogoče dobiti tudi Lonely Planet tudi za specifično mesto kamor potujete.

Za brezskrbno potovanje v državi pa si uredite tudi zavarovanje za tujino. Pri nas imamo veliko ponudnikov zavarovanja za tujino. Poleg terminskega se lahko zavarujete tudi za celo leto, kar priporočamo vsem malo bolj resnim popotnikom.

V kolikor želite poceni potovati se obrnite na nas in vam pripravimo nasvete kako poceni potovati. Poleg nasvetov vam lahko posredujemo tudi naše kontakte in tako boste po svetu še ceneje potovali. Za še boljše doživetje vašega potovanja pa preglejte tudi ponudbe lokalnih vodnikov, ki vam bodo še dodatno razložili dejstva o destinaciji in vam pomagali poceni potovati.

+ ZAVRNITEV ODGOVORNOSTI

Cene so dokončne in vključujejo vse davke in pristojbine, vključno s pristojbinami za plačilo za najcenejše običajno plačilno sredstvo (ki se lahko razlikuje glede na ponudnika). Zaračunajo se lahko dodatni stroški za druge vrste plačila, prtljago, obroke, povezavo WLAN ali druge dodatne storitve. Podatki o cenah, razpoložljivosti in potovanjih niso obvezujoči ter se lahko spremenijo ali zanje začnejo veljati dodatni pogoji. Pred rezervacijo pri ponudniku storitev preverite točnost podatkov o cenah in pogojih. Informacije so zgolj informativne narave in vsako odgovornost v povezavi z napakami ali drugimi nevšečnostmi pri nakupu ali rezervaciji preko ustvarjenih povezav zavračamo. Prepričajte se o točnosti letov, letalskih družb, datumov pred nakupom letalske karte ali pred katerokoli drugo rezervacijo. Iskalnik Letalskih kart leti ceneje služi kot pomoč pri iskanju letov in ni rezervacijski sistem. Prav tako spletna stran Leti Ceneje ne prodaja letalskih kart, letalske karte si kupite sami preko agencije oz. povezave katero izberete. Prav tako ne odgovarjamo v primeru, ko bi vam iskalnik pripravil napačne letalske karte. Zavračamo kakršnokoli odgovornost, ki bi nastala zaradi napačnega delovanja iskalnika. Pri nakupu letalske karte se sklene pogodba med kupcem in prodajalcem, ki v nobenem primeru ni Leti Ceneje, zato si podrobno preberite splošne pogoje poslovanja pri ponudniku pri katerem kupujete letalske karte ali pa druge storitve/produkte.