Letalska karta Leti Ceneje:
Letalska karta Leti Ceneje:

Najugodnejše letalske za Beograd

Poceni leti v Beograd; letalske karte Srbija

Zakaj obiskati Beograd?

Beograd, mesto z zelo burno zgodovino, je eno najstarejših mest v Evropi. Njegova zgodovina je stara približno 7000 let. Prostor okoli Save in Donave je bil naseljen že v paleolitiku. Iz starejše kamene dobe so najdene kosti in lobanja neandretalca v kamnolomu pri Leštanu, v pečini na Čukarici in v bližini Bajlonijeve tržnice.

Doživite Beograd – prestolnico neskončne zabave

Burek z jogurtom za zajtrk, popoldan sprehod po Kalemegdanu in zvečer zabava na rečnem splavu. Vas mika? Beograd je pravi mozaik kulture in zgodovine, v katerem se lahko izgubite za vikend ali pa ga raziskujete dlje časa in večkrat. Preverite sami. Poletite z nami.

Beograd za mestne popotnike

Obisk Beograda začnite s sprehodom po živahni ulici Kneza Mihailova, obdani s trgovinami in kavarnami. Na koncu ulice obiščite Kalemegdansko trdnjavo s čudovitim razgledom na novi del mesta in zeleni otok Ada Ciganlija. Oglejte si mogočno katedralo Sv. Save. Ko se oglasi želodec, zavijte na Skadarlijo, kjer preprosto izberite eno od tradicionalnih gostiln in uživajte v pristnih čevapčičih ter živi glasbi.

V Beograd na sprehod skozi čas

Dolga in pogosto krvava zgodovina je pustila sledi na srbski prestolnici. V mestu se mešajo turški, avstrijski in komunistični ostanki. Čudovite ortodoksne cerkve, baročne stavbe in komunistični kubusi – v Beogradu najdete vse. Obiščite enega od mnogih muzejev in galerij ali pa se preprosto sprehodite skozi mesto s široko odprtimi očmi.

V Beograd po nakupih

Bi radi osvežili svojo garderobo? Glavna nakupovalna ulica je Knez Mihajlova, vredna sprehoda je tudi ulica Kralja Milana, ob tem pa ne smete izpustiti velikega nakupovalnega centra Ušče. Kombinacija priznanih modnih znamk in mladih lokalnih oblikovalcev po ugodnih cenah je lahko razlog, da boste domov odleteli z dodatnim kovčkom.

V Beograd po zabavo

Beograd se lahko pohvali z živahnim in raznolikim nočnim življenjem. Najbolj pestro je dogajanje na splavih ob bregovih reke Save in Donave, ki so spremenjeni v gostilne, bare, klube in igralnice, odprte vse dni v tednu. V Beogradu boste našli vse vrste glasbe in zabave. Mesto preprosto rado pleše.

Ne spreglejte

  • Kalemegdan: nekdanja vojaška trdnjava je danes centralni mestni park z nepozabnim razgledom.
  • Ulica Kneza Mihailova: glavna sprehajalna ulica, obdana s trgovinami in kavarnami.
  • Trg republike: glavni trg s konjeniškim kipom Mihaja Obrenovića, Narodnim gledališčem in Narodnim muzejem.
  • Skadarlija: tlakovana sprehajalna ulica, znana po tradicionalnih gostilnah in kavarnah ter živi glasbi.
  • Cerkev sv. Save: največja ortodoksna cerkev v Srbiji.
  • Muzej Nikole Tesle: posvečen izumitelju srbskega rodu, pionirju na področju električne energije.
  • Hiša cvetja: grobnica Josipa Broza Tita.
  • Most na Adi: novi simbol Beograda, preko 200 metrov visok, z enega stebra viseči most je pravi arhitekturni presežek.

Zadnjih 5: Beograd

Žal ni nobenih starejših objav

Dodatno prihrani pri nakupu letalske karte v Beograd

Letalske karte v Beograd lahko kupite še ceneje v kolikor jo kupite z našim iskalnikom letalske karte [ iskalnik letalske karte ]. Iskalnik Leti Ceneje je namenjen primerjavi cen letalske vozovnice med različnimi ponudniki, saj lahko isto karto na iste datume ponekod precej preplačate. Po naših ocenah se cene lahko spreminjajo tudi do 20%.

Poceni potovati in ugodno v Beograd

Ali iščete letalske karte v Beograd? Iskalnik Leti Ceneje enostavno, hitro in zastonj poišče vaše lete v Beograd oz do vaše priljubljene destinacije. Iskanje letalskih vozovnic z našim iskalnikom ne more biti lažje. Z našim iskalnikom primerjate različne ponudnike, kjer vsak nadaljnjo primerja na stotine letalskih družb. Primerja cene na tisoče destinaciji po svetu in tako poišče najcenejše letalske karte do Beograda za vaše želene termine oz. datume. Vse to s samo nekaj kliki.

Iskanje je hitro in enostavno. Najpomembnejše pa je, da je uporaba popolnoma zastonj. Primerjajte in poiščite poceni letalske karte tudi na druga letališča v Srbijo ali pa iskanje razširite na več odhodnih letališč. Kajti fleksibilnost vam lahko znatno poceni lete. Primerjajte lahko tudi nizkocenovne lete v Beograd saj je večina nizkocenovnih letalskih družb vključenih v iskanje. Za nakup avionske vozovnice enostavno izberite letalsko družbo ali pa priljubljeno agencijo. V kolikor ste fleksibilni pri vaših odhodih pa priporočamo iskalnik Skyscanner ali Kiwi. Poiščite najcenejše termine v mesecu za lete v Srbijo.

Izkoristite tudi popuste na namestitve, ki jih ponuja stran Leti Ceneje. Poleg poceni letalske karte v Beograd si lahko zagotovite tudi poceni namestitev. Pri rezervaciji hotela nikoli ne plačate nobene provizije. Popust za booking ali airbnb pa si pridobite na naših povezavah. Z rezervacijo hotelske sobe boste še dodatno prihranili.

Ko najdete najugodnejše letalske karte z iskalnikom Leti Ceneje lahko brezskrbno opravite nakup. Prednosti našega iskalnika so, da lahko lete hitro primerjate med različnimi agencijami in vedno potujete najceneje! Ko ste izbrali vaš poceni let v Beograd, si rezervirajte tudi prevoz na letališče. Tako kot letalske karte so tudi prevozi cenejši, če se jih kupi prej. Leti Ceneje vam ponuja popuste za prevoz na letališče. Poceni prevoz na letališče si zagotovite na naši strain kjer boste našli kodo za popust za GoOpti in kodo za popust za prevoz na letališče z EasyDrive.

Znamenitosti v mestu Beograd lahko enostavno poiščete z uporabo najrazličnejših vodičev ali spletnih strain. Priporočamo vam nakup vodnika Lonely Planet za celotno regijo, preverite ali je mogoče dobiti tudi Lonely Planet tudi za specifično mesto kamor potujete.

Za brezskrbno potovanje v državi pa si uredite tudi zavarovanje za tujino. Pri nas imamo veliko ponudnikov zavarovanja za tujino. Poleg terminskega se lahko zavarujete tudi za celo leto, kar priporočamo vsem malo bolj resnim popotnikom.

V kolikor želite poceni potovati se obrnite na nas in vam pripravimo nasvete kako poceni potovati. Poleg nasvetov vam lahko posredujemo tudi naše kontakte in tako boste po svetu še ceneje potovali. Za še boljše doživetje vašega potovanja pa preglejte tudi ponudbe lokalnih vodnikov, ki vam bodo še dodatno razložili dejstva o destinaciji in vam pomagali poceni potovati.

+ ZAVRNITEV ODGOVORNOSTI

Cene so dokončne in vključujejo vse davke in pristojbine, vključno s pristojbinami za plačilo za najcenejše običajno plačilno sredstvo (ki se lahko razlikuje glede na ponudnika). Zaračunajo se lahko dodatni stroški za druge vrste plačila, prtljago, obroke, povezavo WLAN ali druge dodatne storitve. Podatki o cenah, razpoložljivosti in potovanjih niso obvezujoči ter se lahko spremenijo ali zanje začnejo veljati dodatni pogoji. Pred rezervacijo pri ponudniku storitev preverite točnost podatkov o cenah in pogojih. Informacije so zgolj informativne narave in vsako odgovornost v povezavi z napakami ali drugimi nevšečnostmi pri nakupu ali rezervaciji preko ustvarjenih povezav zavračamo. Prepričajte se o točnosti letov, letalskih družb, datumov pred nakupom letalske karte ali pred katerokoli drugo rezervacijo. Iskalnik Letalskih kart leti ceneje služi kot pomoč pri iskanju letov in ni rezervacijski sistem. Prav tako spletna stran Leti Ceneje ne prodaja letalskih kart, letalske karte si kupite sami preko agencije oz. povezave katero izberete. Prav tako ne odgovarjamo v primeru, ko bi vam iskalnik pripravil napačne letalske karte. Zavračamo kakršnokoli odgovornost, ki bi nastala zaradi napačnega delovanja iskalnika. Pri nakupu letalske karte se sklene pogodba med kupcem in prodajalcem, ki v nobenem primeru ni Leti Ceneje, zato si podrobno preberite splošne pogoje poslovanja pri ponudniku pri katerem kupujete letalske karte ali pa druge storitve/produkte.