Organiziranje potovanj, počitnic in izletov Leti Ceneje!

Sedaj čisto zares urejamo poceni počitnice!

Po nekaj letih delovanja portala LetiCeneje.com smo prišli do točke, kjer smo enostavno morali nadgraditi naše delovanje. Informiranje in pisanje objav nikakor niso bile dovolj pri povpraševanju o poceni počitnicah, izletih ali organizaciji potovanj na drug konec sveta. Naša zakonodaja nas je prisilila, da smo začeli razmišljati o turistični agenciji, saj je drugače nemogoče urejati počitnice, letalske karte ali pa nekaj-dnevne izlete. Leti Ceneje bo oz. je edina slovenska turistična agencija, ki vam resnično ponuja poceni počitnice in potovanja.

Cena turističnih aranžmajev bo v večini primerih enaka kot, če bi si počitnice splanirali in rezervirali sami!

Kaj vključuje osnovni turistični paket

Leti Ceneje vam za vašo izbrano destinacijo pripravi najcenejšo ponudbo glede na vaše želje. Pri vsem tem pa vam tudi svetujemo z možnimi lokacijami namestitev, bodisi v predelu kjer boste v središču dogajanja, bodisi v malo bolj umirjenem kotičku mesta. Pri sestavljanju paketov izberemo privatno namestitev srednjega razreda, v kolikor je v ospredju zgolj cena pa vam pripravimo tudi ponudbe, ki vključujejo hostel.

Leti Ceneje paketi vključujejo:

 • organizacijo  potovanja in vse potrebne rezervacije
 • turistično zavarovanje z asistenco v tujini
 • povratni prevoz na letališče
 • povratno letalsko karto
 • namestitev po dogovoru
 • DDV

ne vključujejo (vam pa z veseljem uredimo)

 • zavarovanje rizika odpovedi (cca 4% zneska paketa)
 • obrokov
 • prevozov na destinaciji
 • rent a car
 • izletov
Izkušnje iz lastnih potovanj so zagotovilo, da vam bomo pripravili nepozabno dogodivščino! Še posebej smo specializirani za evropske metropole in skrite kotičke Stare celine!

Kako vem, da bom dobil realno ceno in ne bom preplačal paketa kot v drugih turističnih agencijah

Paket Leti Ceneje bomo skupaj sestavili glede na vaše želje, pri tem pa bomo za vsako zahtevo preračunali ceno, nekako tako kot če bi kupovali novo kuhinjo (boljše ročke so malo dražje, hladilnik razreda A+++ tudi nekaj podraži skupno ceno, oziroma če ne rabite nape, je kuhinja nekaj cenejša). Torej celotna vizija je, da za pakete plačate nekako enako, kot če bi vse rezervacije opravljali sami.
Leta 2017 nihče ne naredi nič zastonj, si pravite. Tudi pri Leti Ceneje je tako, vendar za razliko od turističnih agencij mi svojo provizijo vzamemo od punudnikov in ne od potrošnikov. Pri vsem tem je pa najboljše, da dostikrat dobimo ceno še boljšo, kot bi jo dobili sami. Še posebej v primerih, ko se za določeno destinacijo v istem terminu odloči več skupinic.

Še praktični primer za paket v Parizu z letom iz Benetk. Vaš prihranek se začne že z rezervacijo prevoza do letališča, ker če bi rezervirali sami so cene pri prevoznikih za prevoze do dveh oseb dostikrat dosti višji kot pri večjih skupinah, prav tako pa imamo za večje skupine dogovorjeno ceno prevoza, ki je znatno nižja kot če bi kupovali sami. Letalske karte kdaj pa kdaj dobimopo insiderskih cenah, tam se običajno skriva največji prihranek. Pri rezervaciji več sob naenkrat pa se to tudi nekaj pozna na končni ceni. Torej povedano na kratko, poskušamo zbrati čim več potnikov za določen termin in destinacijo in tako od ponudnikov prejeti čim boljše ponudbe, od katerih imate potem korist vi.

Velik faktor pri določanju cene v klasičnih turističnih agencijah so letalske karte. Ker se agencije zaščitijo pred možnimi podražitvami, saj termine določajo daleč vnaprej, je končni znesek nastavljen dokaj rezervirano in to za vas pomeni, da je paket dražji. Leti Ceneje pa vam bo vedno pripravil ceno glede na trenutne razmere na trgu.

Kako preverim da ste res turistična agencija in kaj to sploh pomeni?

LETICENEJE deluje pod okvirjem podjetja Durango d.o.o.
Ima pridobljeni licenci:
 • za opravljanje dejavnosti organiziranja turističnih aranžmajev (št. licence 1502)
 • za opravljanje dejavnosti prodaje turističnih aranžmajev (št. licence 1503)
kar vključuje:
 •  garancijo za povračilo stroškov vrnitve potnikov v primeru nesolventnosti,
 •  zavarovanje za povrnitev škode zaradi neizvajanja pogodbenih obveznosti,
 •  ustrezne kvalifikacija zaposlenih,
 •  primerne poslovne prostore.

Dosegljivi smo vsak dan med 8.00 in 16.00 v naših prostorih v Kranju (Partizanska 18, 4000 Kranj) po emailu leti.ceneje@gmail.com ali na telefonski številki 040518101.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.