Počitnice po meri

Ne gre za poznavanje destinacije.

Ne gre za potovanje.

Gre za doživetje in prvovrstno presenečenje!

Kako deluje?

Rabimo samo nekaj podrobnosti

Si želite na počitnice ali imate dovolj samo kratek pobeg? Koliko ljudi bo potovalo z vami? Predviden budget za potovanje? Kdaj bi želeli odpotovati? Ko vse to že veste, si samo izberite temo potovanja in vaše delo je zaključeno.

Skrbi prepustite nam

Ko ste oddali naročilo bodo naši potovalni strokovnjaki poskrbeli, da boste brezkrbno dočakali vaše počitnice. Uredili vam bomo povezavo do letališča tja in nazaj, lete in namestitve na destinaciji. Ker bomo o vsem podrobno premislili in za vas izbrali le najboljše bo na vas ostalo le to da uživate in se popolnoma prepustite doživetju.

Vse na enem mestu

Ko bo vse pripravljeno, boste prejeli povezavo do vaše osebne LetiCeneje.com strani. Na tej strani boste dobili knjižico z informacijami o destinaciji ter must see by LetiCeneje. Na strani boste našli vse potrebne informacije v povezavi z vašim letom – kako je s checkinom, urami, prtljago itd., povezave do izbranih hotelov oz. drugih namestitev, ter povezavo do vašega prevoza do letališča.

Vprašajte Leti Ceneje

Ne najdem več strani z najnovejšimi akcijami letalskih kart!

Prav nič se ni spremenilo, na strani Leti Ceneje boste še vedno našli najnovejše akcije letalskih kart. Samo malo smo premešali strani. Stran z akcijami letalskih kart je sedaj dosegljiva na http://leticeneje.com/letalske-karte/

Ali je Leti Ceneje turistična agencija?

Leti Ceneje nikakor ni turistična agencija. Ekipo Leti Ceneje sestavljamo potovalni navdušenci, ki svoje potovalne izkušnje širimo med ostale. Potovalne skrivnosti brezplačno delimo z vami. Prav tako pa za pripravo turističnih paketov ne zaračunamo nič. Trudimo se, da bi razširili zavest o potovanjih, predvsem pa želimo vrniti počitnice počitnicam!

Kako deluje moja osebna Leti Ceneje stran?

Ekipa Leti Ceneje bo za vas pripravila unikatno turistično stran z vašo izbrano destinacijo. Na strani boste našli vse potrebne oz. priporočljive povezave za nakup. Tako, da bodo na strani glede na vašo temo potovanja predstavljeni leti, namestitve, prevozi na letališče ter manjša pozornost Ekipe Leti Ceneje, ki vam bo na potovanju prišla še posebej prav.

Letalsko karto bi si rad sam poiskal!

Letalske karte si lahko kadarkoli poiščete tudi sami. Vam pa priporočamo iskalnik Skypicker, ki je zagotovo uporabniku najbolj prijazen iskalnik. Povezava

Ali Leti Ceneje rezervira letalske karte, namestitev, prevoze…?

Ekipa Leti Ceneje sama ne opravlja rezervacij ali nakupov v vašem imenu. Vse informacije z vašim sanjskim potovanjem boste prejeli na vaši osebni leticeneje.com strani, vpisali pa se boste lahko samo vi z vašim osebnim geslom. Vaša stran bo služila kot nadzorna plošča za urejanje vaših počitnic, kjer boste sami dokončno rezervirali vse potrebno – letalska karta, prevoz na letališče, namestitev.

Kako nam boste izbrali lete, namestitve?

Lahko rečemo, da smo kar izkušeni popotniki in smo na svojih potovajih svet vedno doživljali z odprtimi očmi, predvsem pa smo želeli “osvojiti” lokalno kulturo. Tako, da vam bomo glede na vašo temo potovanja in osebne preference poiskali namestitev, ki bo vašemu Leti Ceneje potovanju pustila nepozaben pečat. Pri letalskih kartah pa vam bomo glede na naše dolgoletne izkušnje z iskanjem letalskih kart poiskali najprimernejši let v razmerju med ceno in kakovostjo.