Letalske karte Leti Ceneje
Letalske karte Leti Ceneje

Letalske karte: Lima

odhod iz: Madrid

Poceni leti na destinacijo Lima - Peru, iz letališča Madrid z letalsko družbo LATAM. Cena letalske karte z nakupom preko povezave na naši strani znaša 420 €. Povprečna cena enake letalske karte na destinacijo Lima v izbranem obdobju preko drugih ponudnikov in iskalnikov znaša 520 €*.

Zakaj nas Peru vedno znova očara? Vsekakor zaradi drugačnosti, popolnega kulturnega šoka, tradicije in predvsem raznolikosti dežele. Z nami obiščite Peru in v izkušnji skrivnostnega Peruja dodajte vse tisto, kar naše potovanje naredi prijazno in polno doživetja. Naj torej, povabilo na eno prijetnejših potovanj na planetu Zemlja velja že danes.
Želite potovati skozi čas in obiskati deželo, kjer zgodovina in sedanjost, antika in modernost živita v popolni koheziji? V tem primeru je mitična dežela Inkov ali država Peru popolna destinacija za vas. Peru je poznan po kulturnih in arhitekturnih zakladih ki so ostanki starodavnega imperija Inkov. Najbolj znano in spektakularno arheološko najdišče na celotni južnoameriški celini je zagotovo Machu Picchu, očarala vas bo tudi kolonialna arhitektura mest, kot je Cuzco. + Peru

Vse o letalski karti: Lima

Informacije: letalske karte Lima

*Enaka karta je pri različnih agencijah za prodajo letalske karte v povprečju dražja za 100 € oz. je povprečna cena letalske karte za obisk destinacije Lima 520 €. Razliko v primerjavi cene letalske karte smo ocenili glede na analizo dosedanjih cen pri nakupu letalske karte preko agencij oz. iskalnikov Kiwi.com, Letalske.si, Flyavel.com.

Zadnjih 5: Lima

Lima letalske karte, Peru 393 € November 28, 2020

Lima, Peru - letalske karte za 393 €

Odhod iz: Madrid
Destinacija: Lima
Cena: 393 €
Objava: November 28, 2020
Lima letalske karte, Peru 393 € November 28, 2020

Lima, Peru - letalske karte za 420 €

Odhod iz: Madrid
Destinacija: Lima
Cena: 420 €
Objava: November 21, 2020
Lima letalske karte, Peru 393 € November 28, 2020

Lima, Peru - letalske karte za 398 €

Odhod iz: Basel
Destinacija: Lima
Cena: 398 €
Objava: November 19, 2020