Letalska karta v Amsterdam za 27€

Nora ponudba za lete iz Ljubljane v Amsterdam

Amsterdam za 27€


RUMBO AKCIJA

Letalska družba: TRANSAVIA

Obdobje potovanja: OD APRILA DALJE

DO RAZPRODAJE

Postanek: DIREKTNI LET

Prtljaga: ROČNA PRTLJAGA

NIKOLI VEČ NE ZAMUDI AKCIJE

ISKALNIK LETALSKE KARTE LETI CENEJE

ODHOD

POVRATEK

ODRASLI

OTROCI

DOJENČKI

ZA OGLED CENE KLIKNI NA POVEZAVO

LOL :
Kiwi:
Vayama :

Lastminute:
Rumbo.pt :
Rumbo.es :

ZA OGLED CENE KLIKNI NA POVEZAVO

LOL :
Kiwi:
Vayama :

Lastminute:
Rumbo.pt :
Rumbo.es :

POIŠČI NAMESTITEV

Odkrijte ponudbe za vsak kotiček sveta
Od zasneženih koč do letovišč na morju

Na voljo v terminih:

Letalske karte so na voljo od meseca maja naprej. Tudi med poletnimi in krompirjevimi počitnicami. Letalska družba Transavia leti na relaciji Ljubljana – Amsterdam 3x tedensko in sicer ob torkih, četrtkih in nedeljah.
Amsterdam pa vam lahko služi tudi kot odskočna deska za vaša naslednja potovanja, saj je Amsterdam veliko mednarodno vozlišče.

Kako do letalske karte

Tako nizke cene letalske karte za nizkocenovne lete vam omogočata agenciji rumbo.es in rumbo.pt. Ekipa LetiCeneje pa ima za vas še kodo s popustom, da bo vaš nakup še cenejši! Letalske karte kupite glede na vrsto plačilne kartice, ki jo boste uporabili

V kolikor z omenjenimi plačilnimi karticami ne razpolagajte nas kontaktirajte in poiskali vam bomo drugo primerno stran za vaš nakup.

Pomoč pri iskanju letalske karte

Ne morete potovati v terminu, ki smo ga objavili? Na strani običajno objavimo primer, ki je najbolj privlačen, vendar so podobne cene na voljo tudi v drugih terminih. Odprite povezavo, ki smo vam jo pripravili in spremenite datume tako, kot vam najbolj ustreza. Mogoče ni odveč, da poskusite spremeniti datum odhoda ali povratka za kakšen dan in morda boste našli še ugodnejšo karto. Če pri iskanju letalske karte potrebujete pomoč, se lahko obrnete na nas preko obrazca na strani “POMOČ PRI ISKANJU LETALSKE KARTE” ali pa prek sporočil na naši Facebook strani.

IZKAŽI NAM PODPORO IN DELI OBJAVO

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.