FAQ

Rezerviraj svoj oddih

Si želite na počitnice ali imate dovolj samo kratek pobeg? Koliko ljudi bo potovalo z vami? Predviden budget za potovanje? Kdaj bi želeli odpotovati? Ko vse to že veste, si samo izberite temo potovanja in vaše delo je zaključeno.

Skrbi prepustite nam

Ko ste oddali naročilo bodo naši potovalni eksperti poskrbeli, da boste brezkrbno dočakali vaše počitnice. Uredili vam bomo povezavo do letališča tja in nazaj, lete in namestitve na destinaciji. Ker bomo o vsem podrobno premislili in za vas izbrali le najboljše bo na vas ostalo le to da uživate in se popolnoma prepustite doživetju.

Odštevanje: še sedem dni do odhoda

En teden pred odhodom boste prejeli povezavo do vaše osebne leticeneje.com strani. Na tej strani boste dobili informacije o vremenu na destinaciji. Na strani boste prejeli tudi informacijo z uro odhoda iz zbirne lokacije, oz. kdaj morate biti na letališču. Ne bomo pa pozabili niti na namestitve, ki smo vam jih izbrali, tako da bomo na strani priložene tudi informacije o prenočiščih.

Odštevanje: zadnji dan pred odhodom

Dan pred odhodom bomo skupaj uredili še zadnjo potrebno informacijo – checkin, da se boste lahko brezskrbno vkrcali na letalo in začeli z uživanjem vaših počitnic.